Kokospannkakor med lingongrädde

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

En god pannkaka med kokos och lingongrädde.

Ingredienser

  • 1 burk kokosmjölk , 400 g
  • 2 dl vetemjöl
  • 3 ägg
  • 1 dl socker
  • Fyllning
  • 2 dl vispgrädde
  • 3 dl lingonsylt
  • Instruktioner

    Vispa äggen och hälften av kokosmjölken. Tillsätt vetemjölet och sockret, vispa till en jämn smet. Rör ner resten av kokosmjölken. Stek som pannkakor i en pannkakslag. Vispa ihop lingonsylten med vispgrädden. Lägg lingongrädden och ev. skivade bananer/mango på pannkakorna och rulla ihop. Servera dem varma med lingongrädden och ev. skivade bananer/mango.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    1

    Kommentarer (1)

    sikaal 20 augusti 2009

    Jättegoda, men nästa gång skall jag ta lite kokos också. Lingongrädden var en kul och god brytning!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben