Serverar: 12 portioner
Den sjunde muffinsen blev aningens platt, eftersom jag ställde formarna direkt på plåten, på grund av att den sjätte muffinsen använde muffinsplåtformen. Men de blev väldigt goda ändå!
* Sätt ugnen på 175°C och ställ ut 12 muffinsformar på en plåt eller i en muffinsform. * Blanda rumstempererat margarin med sockret i en matberedare. * Knäck äggen och kör vidare tills det blir fluffigt. Häll i mjölken och rör om. * Blanda alla torra ingredienser i en skål och häll sedan ner dem i matberedaren. Kör tills allt blandats. * Bryt blockchokladen i småbitar och rör ner i smeten. * Klicka ut smeten i muffinsformar och ställ in i ugnen ungefär en halvtimma. * Låt muffinsen svalna och rör under tiden ihop glasyren. Vispa smör och cream cheese i en skål med elvisp och rör sedan ner florsockret och kakaon. Smeta på glasyren på muffinsen och doppa i en liten skål med kokosflingor. Garnera med srössel.