Anna-Gretas kycklinggratäng

Serverar: 4 portioner

Snabblagad om man använder färdiggrillad kyckling istället.

Ingredienser

  • 1 stekt kyckling
  • 1 pkt bacon (delad)
  • 1 burk champinjoner (liten)
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ hönsbuljongtärning
  • 2 pressade vitlöksklyftor
  • Rikligt med riven ost
  • Instruktioner

    1. Fräs bacon och svamp häll över grädde vitlök och buljongtärning. Koka någon minut, blanda sedan i crème fraiche.
    2. Dela kycklingen och lägg i eldfast form, häll över gräddblandningen och lägg på rikligt med riven ost.
    3. Ugn 225 grader i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben