Apelsinflarn
Mördegsflarn
Ingredienser
0,5 pkt smördeg, fryst
6 apelsiner
1 dl citronmarmelad
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader. Kavla ut smördegen och skär ut 8 rektanglar, cirka 6 x 8 centimeter. Lägg dem på en plåt med bakplåtspapper.
Skala och filea apelsinerna. Lägg 4–5 klyftor på varje smördegsbit. Sätt in i ugnen i 8–10 minuter.
Smält marmeladen i en kastrull eller i mikro. Pensla den över de färdiga flanen.
Liknande recept
Sorbet med stjärnanis-sabayon
Apelsinflarn
60
Kokos- och apelsinflarn
45
Vit chokladsorbet med hallon och stjärnanis-sabayon
4-6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!