Apetinamousse till fruktsallad
Serverar:
4 portioner
Salt, syrlig, söt. En dessert som har allt!
Ingredienser
1 1/2 dl vispgrädde
100 g Apetina
2 msk flytande honung
Rivet skal och pressad saft av 1/2 lime
5 dl skuren frukt, t ex kiwi, melon, apelsin, nektarin
Instruktioner
Vispa grädden, men ej för hårt. Smula osten. Blanda grädde, ost, honung, skal och saft av lime.
Servera moussen kall till fruktsalladen.
Liknande recept
Fruktsallad med maränggrädde och dajmkulor
4
20 min
4
Fruktsallad med mandelgrädde
5
4
1
Fruktsallad med yoghurt
5 min
1-100
Fruktsallad med len mascarponekräm
4
Fruktsallad med räkor
15 min
3-4
Fruktsallad med yoghurt
5
1
Fruktsallad
6-8
Alonsos fruktsallad med avokado
5-6
Fruktsallad med nektarin
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!