Bananklubbor med choklad
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
Busenkelt och roligt för stora som små
Ingredienser
2 Bananer
100 g Blockchoklad
Strössel
Blompinnar
Instruktioner
Smält chokladen över vattenbad.
Dela de skalade bananen på hälften. Stick in en pinne i bananens platta ände. Doppa bananklubborna i smält choklad och sedan i strössel. Frys in cirka 15 minuter.
Om bananklubborna fryses i minst en timme får de nästan samma konsistens som glass!
Liknande recept
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Moussetårta med choklad och mango
4.6
1
33
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Ankis Choklad cookies
4.9
24
2
Ankis Choklad cookies
4.8
24
3
Chokladig kladdtårta med crisp
5
10-12
4
Banankaka med choklad och hasselnötter
3.3
1 h
10
2
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!