Bettans rislåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme 15 minuter

Gott och enkelt att förbereda.

Ingredienser

  • 4 benfria kottletter typ fläskhare
  • 1 msk margarin
  • 2 gula lökar
  • Salt
  • Vitpeppar
  • 2 dl långkornigt ris (ris för 4 port)
  • 5 dl Köttbuljong gjord av tärning
  • 1 - 2 msk tomatketchup
  • Instruktioner

    Stek kotletterna såj de får fin färg.Hacka löken och stek dom också. Lägg kotletterna och löken i en smord eldfast form. Vispa ur pannan med vatten och buljongtärning,krydda. Häll riset över kotletterna slå över buljongen och ketchup. Sätt in i ugnen 45-60 min 225 gr.varm ugn

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben