Fiskbiffar á la Bettan

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Dessa biffar smakar mums, tycker även jag som annars aldrig äter fisk.

Ingredienser

  • 4 msk ströbröd
  • 1 dl mjölk
  • 600 g benfri torskfilé
  • 1 gul lök
  • 2 ägg
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda ströbröd och mjölk i en bunke och låt svälla en stund.
    2. Mixa torskfilén i en matberedare till färs.
    3. Hacka löken och blanda ihop allt i bunken. Salta och peppra.
    4. Klicka biffarna i stekpannan och forma de till biffar. Stek biffarna i en stekpanna i smör.
    5. Servera med potatismos, äppelbitar och färsk babyspenat. Alt kokt potatis och stuvad spenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Tacomamman 7 oktober 2012

    Väl värda det extra arbetet att mixa fiskköttet. Bra att variera fiskmiddagen med.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben