Biscotti med choklad

Serverar: 40 portioner

Tid: 45 minuter

Jättegoda och enkla

Ingredienser

  • 100 g smör eller margarin
  • 2 dl strösocker
  • 3 ägg
  • 7 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 100 g choklad
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Vispa smör och socker poröst, tillsätt äggen, ett i taget. Blanda samman de torra ingredienserna och rör ned dem. Finhacka chokladen och blanda i den. Rör tills smeten blir slät. Grädda längderna i ca 20 minuter. Ta ut plåten ur ugnen och skär längderna diagonalt, bitarna ska bli 2 cm breda. Ställ tillbaka plåten och grädda i ytterligare 10 minuter. Stäng sedan av ugnen och låt dem stå i eftervärmen tills de är genomtorra. Det tar ungefär 1-2 timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben