Bittens grillsallad

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

Underbart god till en grillad köttbit.

Ingredienser

  • Ca 200 g blandade salladsblad
  • 1 burk majskorn à 198 g
  • 1 burk sparris à 330 g
  • 2 tomater
  • ½ dl solrosfrön
  • 1 dl riven mozarella
  • Dressing
  • 2 dl gräddfil
  • ½ dl fransk senap
  • 1 msk grovt hackad färsk basilika
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Riv salladen i mindre bitar. Låt majskornen rinna av. Låt sparrisen rinna av och skär den i mindre bitar. Tärna tomaterna.
    2. Vänd samman sallad, majs, sparris och tomathacket i en skål.
    3. Strö över solrosfrön och den rivna mozarellan. Rör ihop ingredienserna tll dressingen och smaka av med salt. Bjud dressingen till salladen eller ringla över den.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben