Smarrig grillsallad

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

Fick detta hos bekanta i Höganäs som åt denna som ensamrätt till grillat. Jag brukar däremot även ha potatis till.

Ingredienser

  • 2 ½ dl vispgrädde
  • 3-5 msk majonäs
  • Salt
  • Peppar
  • 5 ringar annanas
  • 1 halvt huvud isbergssallad
  • 1 halv gurka
  • 4-5 tomater
  • Instruktioner

    Vispa grädden och tillsätt majonäs efter tycke och smak. Krydda. Skär grönsakerna och frukten i bitar och rör i det i grädden. Servera till en bit grillat kött eller fisk. Du kan även ha i lite av din favoritört som basilika eller dragon t ex.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (5)

    Monika46 30 maj 2009

    Ser jättegott och smarrigt ut. Detta måste jag pova... Ha en trevlig Pingst! Kram Monika

    carina-50 6 juni 2009

    ser väldigt gott ut kommer att servera denna på midsommaraftonen

    bikbok 25 juni 2009

    Ser verkligen gott ut :)

    Vintra 16 juni 2012

    Var tveksam till grädden först. Men måste säga att det blev jättejättegott :)) Klar femma.

    Vintra 16 juni 2012

    Var tveksam till grädden först. Men måste säga att det blev jättejättegott :)) Klar femma.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben