Den lite sur/ beska smaken av björnbär med en kombination av den söta vita chokladen, gör denna kakan till en succé!!
Ingredienser
125 g smör
1 ½ dl socker
2 ägg
2 ½ dl mjöl
½ tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
2 msk mjölk
2 dl björnbär
50 g vit choklad
Flagad mandel
Instruktioner
Smällt smöret.
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner mjölet, bakpulvret och vaniljsockret i smeten. Häll i smöret och mjölken.
Smöra och bröa en form med löstagbara kanter, häll i smeten.
Tryck ner björnbären så att de täcker hela ytan.
riv över vit choklad.
Strö till sist på mandeln och sätt in i ugnen på 175 graders värme, ca 45 minuter, eller tills den fått fin färg och provstickan är torr.
kanon god men ugnstemperaturen är inte anngiven.