Björnbärsparfait
En sockerfri efterrätt.
Ingredienser
200 g tinade björnbär
2 äggulor
2 tsk flytande sötningsmedel
2 dl vispgrädde
Till servering
100 g rostade hasselnötter
Instruktioner
Mixa björnbären. Vispa äggulor, sötningsmedel och vispgrädde med elvisp till ett tjockt skum i en skål.Vänd ner bärmixen.
Fördela smeten i 4 portionsglas eller koppar (som tål frys) och täck med plastfilm. Låt stå i frysen 3-4 timmar
Ta fram dem en stund före servering.
Stjälp upp och servera med hasselnötter som rostats på svag värme i stekpanna utan fett.
Liknande recept
Björnbärsparfait
5
3 h
4
1
Björnbärsparfait med jordnötskakor
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!