Blodapelsincarpaccio med nutellaglass och vit choklad
Serverar:
4 portioner
En fräsch och enkel dessert som du fixar i en handvändning!
Ingredienser
2 st blodapelsiner
4 st clementiner
2 msk florsocker
2 msk malen kanel
½ liter mjuk vaniljglass
4 msk nutella
100 g vit kvalitetschoklad
Instruktioner
Skala och skiva citrusen i tunna skivor och fördela skivorna över assietter. Pudra över kanel och florsocker.
Blanda nutellan i vaniljglassen så att den blir lite randig och lägg en kula glass på varje tallrik.
Hyvla över vitchoklad med en potatisskalare.
Tips! Det går lättare att hyvla över chokladen om den fått ligga lite i kylen först. Sikta florsockret med hjälp av en tesil.
Liknande recept
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Muffins med after eightkulor och vit choklad
30 min
4
Chokladmuffins med vit choklad
30 min
4
Päronmuffins med vit choklad och pecannötter
3
1 h
12
1
Rabarberkaka med vit choklad
4.7
1
2
Sockerkaka med kardemumma och vit choklad
4.5
10
4
Marängrulltårta med jordgubbar och vit choklad
3.6
6-8
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!