Bo-Ingvars krabbrulle

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 2 timmar

Så gott.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 6 dl mjölk
  • 1 nypa salt
  • 1 klick smör
  • Fyllning
  • 1 dl majonäs
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 msk klippt dill
  • 150 g salladskrabba el. crabfish
  • 300 g räkor ( oskalad vikt)
  • 1 liten burk sparris ( 125 g )
  • Isbergssallad
  • Instruktioner

    1. Vispa först ihop äggen med lite av mjölken. Tag sedan i mjöl och resten av mjölken. Häll smeten i en smord långpanna, låt den stå och svälla en stund innan du gräddar den i 225 grader 30 minuter.
    2. Stjälp nu upp den fädiga pannkaksbotten på smörpapper och låt den kallna under handduk. Blanda majonäsen med grädden som först vispats hårt. Ta nu i dill, krabba, räkor och sparris.
    3. Bred fyllningen över pannkakan, strö strimlad isbergssallad över och rulla ihop som en rulltårta. Ställ i kyl 1 timme innan du skär upp den. Servera med en sallad.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6

    Kommentarer (1)

    Kristinfahl 21 augusti 2012

    Sk de inte vara nåt´mjöl i pannkaksbottnen?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben