Krabbrulle

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme 30 minuter

Generös o fyllig

Ingredienser

  • 125 g smör
  • 3 ½ dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 4 ägg
  • Fyllning
  • 2 burkar á 170 g krabba
  • 4 hårdkokta ägg
  • 5 dl creme fraiche
  • 2 msk chilisås
  • 1 msk finskuren dill
  • Instruktioner

    1. Smält smöret tillsätt mjölk o mjöl,vispa till en jämn smet häll smeten i en långpanna klädd med smörpapper 30 x 40 cm grädda tills smeten har stannat ca 15 minuter Stjälp upp på bakpapper o låt svalna med långpannan som lock
    2. Låt krabbköttet rinna av skala o hacka äggen. Blanda i creme fraiche, chilisås o dill Smaka av med salt o peppar Fördela fyllningen på botten o rulla samman från långsidan med hjälp av bakplåtspappret.
    3. Lägg upp rullen på ett fat garnera med grönt

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben