Bonnakringlor

Serverar: 25 portioner

Tid: 30 minuter

Här kan du ta chansen att göra slut på din grädde,även om den har surnat.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 5-6 dl grädde eller gräddmjölk
  • ca 2 dl socker
  • 1/2 tsk salt
  • 3 dl grahamsmjöl
  • Vetemjöl till en lätthanterbar deg
  • 2 tsk hjorthornsalt
  • Instruktioner

    1. Alla ingredienser blandas i matberedare och sedan rullas degen ut till runda ,lite tjocka kringlor.Lägges på en bakpappersklädd plåt och sättes in i miitten av en till 200 grader upphettad ugn.Grädda i ca 10 min. tills kringlorna fått fin färg
    2. Mina barnbarn äter dem helst med smör på undersidan!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben