Britt-Maries Franks kaka
Serverar:
10 portioner
Detta är en riktig kaloribomb, men god.
Ingredienser
200 g smält smör
4 ägg
6 dl socker
3 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 nypor salt
3 dl vetemjöl
Instruktioner
Rör ihop allt till en smet, bred ut i en långpanna, på bakplåtspapper.
Grädda i 160 grader i 20 min.
Smält 1 kaka blockchoklad med apelsinsmak och bred över kakan, när den är gräddad.
Skär i bitar innan den är helt kall. Frys in tills den har stelnat. Ta ut och bryt i bitar.
Liknande recept
Gullans kaka
4.4
30 min
35
14
Sätofta kakor
1 h
4
Kulla Kakor
3.5
20
1
Kronans kaka
10-12
Kakor med fyllning
4.3
20
3
Polenta kaka med hallon
5
8-10
Britt-Maries kanelkaka
5
12
2
Superlätt kaka
4.7
30 min
20-30
6
Havtornsmousse kaka
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!