Britt-Maries Franks kaka

Serverar: 10 portioner

Detta är en riktig kaloribomb, men god.

Ingredienser

  • 200 g smält smör
  • 4 ägg
  • 6 dl socker
  • 3 msk kakao
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2 nypor salt
  • 3 dl vetemjöl
  • Instruktioner

    1. Rör ihop allt till en smet, bred ut i en långpanna, på bakplåtspapper.
    2. Grädda i 160 grader i 20 min.
    3. Smält 1 kaka blockchoklad med apelsinsmak och bred över kakan, när den är gräddad.
    4. Skär i bitar innan den är helt kall. Frys in tills den har stelnat. Ta ut och bryt i bitar.

    Liknande recept

    4.4
    30 min
    35
    14
    4.7
    30 min
    20-30
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben