Bruscetta

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Smakrikt och somrigt tomattilltugg

Ingredienser

  • 4 stora mogna tomater
  • 1 kruka basilika
  • 0,5 dl olivolja
  • salt
  • 2 vitlöksklyftor
  • 4 stora skivor vitt bröd , tex surdegsbröd
  • Instruktioner

    1. Finhacka tomater och basilika. Blanda med olja och salt. Rosta brödet i ugn eller i brödrost. Halvera vitlöksklyftorna och gnid in ena sidan av brödskivorna. Lägg upp tomaterna på brödet och servera.
    2. Det är otroligt hur mycket vitlökssmak det blir av att bara gnida brödet.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    fedevegan 24 april 2014

    Receptet ser perfekt ut. En enda sak. Det heter BRUSCHETTA!!!! Inte heller här var man skulle ha bra koll på recept, ursprung och namn skirver man rätt?? MVH Federico

    Hakana 24 april 2014

    Frederico: Du skrev ju inte heller rätt... ;-)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben