Serverar: 4 portioner
Tid: 45 minuter
Detta recept fick jag av en väninna Biggan som rekommenderar det till festmat. Mycket smakrikt .
Koka ihop ingredienserna . Lägg i köttbiten, koka (sjud) i 45 min. vänd steken , koka (sjud) i 45 min. koka inte för hårt, jag brukar sätta till lite vatten vid behov. Låt köttet vila i lagen helst över natten (el. några timmar går bra ). Sila skyn och avred till en god sås, med grädde eller crème fraiche. Du får tunna skivor när du skivar steken kall, servera stekskivorna kalla eller varma med den varma såsen och potatis eller ris till.
Mmmm, jättegott.
ja den är jätte god och väldigt kul att servera som lite annorlunda stek i förhållande till "vanliga söndagssteken" hoss mossan på söndagen
Din bryggarstek var mycket god. Jag använde nätad högrev och det blev otroligt mört och smakrikt.
Det här var väldigt likt "porterstek". Likväl är det väldigt gott. Mycke grädde i såsen som man vispar ihop med skyn som blir. Hälsningar Maria
Blev jättegott. Jag gjorde på älg. Creme fraich i såsen. En femma i betyg från oss.