Soltorkade tomater är en klassiker.
Och tänk så väl de passar till marinerad kyckling!
Ingredienser
800 g kycklingfilé eller kycklinglårfilé
2 msk smör
2 tsk salt
2 krm svartpeppar
250 g körsbärstomater
1 bunt rucolasallad eller färsk basilika
1 dl svarta oliver med kärnor
Sås
10 soltorkade marinerade tomater, ca 100 g
4 dl lätt crème fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
Enkel och god kycklingrätt på buffébordet. Röran är himmelskt god och det som "gör" rätten. Mycket uppskattad på syudentmottagningen, onte minst av ungdomarna.
Det här var verkligen fantastiskt gott! Jag strödde även över fetaost. Det här kommer jag att göra fler gånger : -)
Ja jättegott var det, instämmer med föregående skrivare, prövade även jag, med fetaost, ummm, känner smaken än, 5 P, vad annars.