Ingredienser
Botten
3¾ dl kexchoklad, krossade
6 msk smör, smält
Fyllning
75 g Marabou mjölkchoklad
4 pkt (á 250 g) philadelphiaost naturell
1 ¾ dl strösocker
3 ägg
Glasyr
1 dl mjölk
1 msk espresso kaffepulver
¼ tsk kanel
1 ¼ dl vispgrädde
2 msk florsocker
25 g Marabou mjölkchoklad (ca 6 rutor)
Garnering
1 tsk espresso kaffepulver
1 msk espresso kaffepulver och 1 tsk espresso kaffepulver?? Hmm vf två olika mått? // Miia
eftersom man ska strö över 1 tsk kaffepulver och ha 1 msk i massan som ska vara på kakan antar jag.
Fyra paket Philadelfiaost ?? Det finns olika mängd i askarna. Hur mycket används (ange vikten)
Nej tack...den här var inget vidare...lät så himla god men som sagt nej tack
Jag tycker inte att den var så speciell som du skrivit den var god men inte nådot specell god. :)