Carpaccio på sharon med choklad
Serverar:
4 portioner
God dessert som även innehåller mynta och pinjenötter.
Ingredienser
4 sharonfrukter
1 dl vitt vin
½ dl socker
½ dl pinjenötter, rostade
50 g choklad
1 lime
Instruktioner
Skiva sharonfrukterna tunt och fördela på ett fat. Koka ihop vin och socker tills sockret har smält och häll lagen över frukten.
Strö över pinjenötter, flagad choklad och rivet limeskal.
Liknande recept
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Moussetårta med choklad och mango
4.6
1
33
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Ankis Choklad cookies
4.9
24
2
Ankis Choklad cookies
4.8
24
3
Chokladig kladdtårta med crisp
5
10-12
4
Banankaka med choklad och hasselnötter
3.3
1 h
10
2
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!