Ceasarkyckling i wrap

Serverar: 4 portioner

Det här är en perfekt kombination av sallad och bröd. Slå in mör kyckling och smakrik ceasarsallad i mjuk tortilla och få en ljuvlig lunch eller lättare kvällsmat.

Ingredienser

  • 1 msk olivolja
  • 3 tärnade kycklingbröstfiléer à ca 150 g
  • 1 rosmarinsalladshuvud, riven i bitar
  • ½ dl ceasardressing på flaska
  • 1 dl vitlökskrutonger
  • 3 msk riven parmesanost
  • 1 krm svartpeppar
  • 4 mjuka spenattortillas, ca 25 cm i diameter
  • Instruktioner

    1. Hetta upp olivoljan i en stekpanna och tillsätt kycklingfiléerna. Bryn köttet runtom cirka 6 minuter tills väl brynt, vänd då och då. Ta upp kycklingen ur stekpannan, låt den svalna och håll kall tills den ska användas.
    2. Lägg det kalla kycklingköttet i en stor skål. Tillsätt rosmarinsallad och ceasardressing. Vänd så att ingredienserna täcks av dressingen. Strö över krutonger, parmesan och svartpeppar och vänd försiktigt.
    3. Placera tortillabröden på arbetsbordet. Fördela salladen mitt på bordet.
    4. Vik bröden över fyllningen och fäst med tandpetare. Servera genast eller slå in i plastfolie och kyl högst två timmar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben