Wrap med fläskfilé, sallad och svamp

Serverar: 4 portioner

Bra grillrätt!

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé, putsad, skuren i tunna skivor
  • 2 msk olivolja
  • 2 kvistar rosmarin, repade blad eller 2 tsk torkad
  • 1-2 vitlöksklyftor, pressade
  • 200 g champinjoner, tunt skivade ev stekta
  • 4 wraps, varma
  • Sallad
  • 1/2 liter blandade salladsblad
  • 4 potatisar, kokta, skurna i bitar
  • Dressing
  • 1 msk balsamvinäger
  • 3 msk olivolja
  • 1 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Till servering
  • Parmesanost i flisor
  • Flingsalt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Banka ut filéskivorna riktigt tunt. Lägg ut skivorna på en oljad ugnsplåt. Blanda olivolja, rosmarin och vitlök och klappa in köttet med kryddoljan. Om du vill ha champinjonerna stekta kan du lägga dem tillsammans med köttet
    2. Blanda salladen med dressingen. Sätt in köttet under grillelementet 2-3 minuter. Lägg köttet på brödet salta och peppra.
    3. Fördela champinjoner och sallad över och toppa med parmesanost.
    4. Ugnstemperatur: grill eller varför inte grilla på utegrill

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben