Smält margarinet och blanda med övriga ingredienser till botten.
Häll smeten i en smord springform. 26 cm. i diameter. Grädda i ca 25 min. Låt kallna.
Blötlägg gelantinbladen i kallt vatten i ca 10 minuter.
Blanda kesella, crème fraiche, florsocker och vaniljsocker i en kastrull. Värm försiktigt på svag värme under omrörning. Får inte koka för då skär det sig. Krama ur gelatinbladen och rör ner i fyllningen. Rör tills det har smält.
Vispa grädde och rör ner i fyllningen. Dela upp i två bunkar.
Mixa de tinade väl avrunna jordgubbarna grovt.
Blanda jordgubbarna i den ena delen av satsen av fyllningen. Häll jordgubbsfyllningen i formen med browniebotten. Ställ in i kylen i minst 1 timma.
När ytan stelnat, häll den vita fyllningen över och låt den stelna ytterligare i kylen i ca 4 tim.
Garnera med "frostade" jordgubbar. Doppa dem i äggvita och socker