Cheesecake med rörd fyllning och sommarbär

Jättegod!

Ingredienser

  • 150 g smör
  • ½ dl strösocker
  • 2½ dl havregryn
  • 2½ dl vetemjöl
  • Fyllning
  • 200 g naturelle färskost
  • 2 burkar kesella vanilj a´250 g
  • Garnering
  • 2 dl hallon
  • 2 dl blåbär
  • 2 dl röda vinbär
  • 2 dl jordgubbar
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Smält smöret och låt det svalna. Blanda samman socker, havregryn och vetemjöl. Rör ner smöret. Tryck ut degen i botten och på kanterna i en form med löstagbar kant, ca 22 cm i daimeter. Grädda mitt i ugnen i 10 minuter tills den fått fin färg. Låt den kallna. Rör hastigt samman färskost och kesella till en smidig kräm. Fyll pajskalet med kramen och garnera kakan med bär.

    Liknande recept

    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben