Chilitorsk

Serverar: 4 portioner

Torsk med lite smak

Ingredienser

  • 1 paket (400 g) Findus Torsk portionsbitar
  • 2 msk gul lök, hackad
  • 2 vitlöksklyftor, hackade
  • 1/2–1 msk färsk ingefära, riven
  • 1 msk smör- & rapsolja
  • 1 grön chilifrukt, finstrimlad
  • 1 röd chilifrukt, finstrimlad
  • 1 tsk gurkmeja
  • 1 burk kokosmjölk
  • 1 tsk maizena
  • 1 påse (500 g) Findus Wok Thai Grönsaker
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Fräs lök, vitlök och ingefära i smör & rapsolja. Tillsätt chili, gurkmeja och kokosmjölk. Salta och låt sjuda några minuter. Red av med maizena. Tillsätt fisken och sjud sakta tills den är klar, ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Woka grönsakerna enligt anvisningen på påsen. Servera gärna med jasminris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    nilha 3 september 2009

    Jätte gott! Det krävs ju två grytor och en wok-panna så det blir lite trångt i köket. Tänkte skriva att det tar lite tid men jag hann laga och äta på min lunch på en timme och det var riset jag fick vänta på.

    christincarlsson 13 september 2011

    Gott :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben