Chilitorsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Snabb och god fiskrätt.

Ingredienser

  • 400 g tinad torsk ,sej eller annan vit fisk
  • 1 purjolök
  • 1 röd paprika
  • 1 burk majs (180 g)
  • 1 burk creme fraiche
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • Ca 1 dl chilisås
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader och smörj en ugnssäker form. Fräs skivad purjolök, tärnad paprika och majs i olja i en stekpanna, fördela sedan i formen. Lägg den tinade fisken på röran, salta och peppra. Blanda creme fraiche, matlagningsgrädde och chilisås, bred blandningen över fisken. Ställ in i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Servera med nykokt potatis och en god grönsallad till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben