Chip cookies

Serverar: 24 portioner

Tid: 45 minuter

Goda chokladkakor.

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 1 dl råsocker eller farinsocker
  • ½ dl strösocker
  • ½ tsk äkta vaniljsocker
  • 1 ägg
  • 1 ½ dl vetemjöl
  • 3 dl havregryn
  • ½ tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 175 g mörk choklad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 C.
    2. Rör rumsvarmt smör mjukt med sockersorterna Tillsätt ägget under vispning. Blanda vetemjöl, havregryn, bakpulver och salt.
    3. Rör ner mjölblandningen i smörsmeten. Grovhacka blockchokladen, blanda ner den i smeten.
    4. Klicka ca 24 matskedstora klickar på bakpappers klädda plåtar. Lägg klickarna ganska glest eftersom kakorna flyter ut lite.
    5. Gädda kakorna mitt i ugnen ca 10 minuter. Låt kakorna kallna på plåten

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben