Chipslåda

Serverar: 8 portioner

Tid: 50 minuter

Jättegod mysmat med familjen.

Ingredienser

  • 1 stor chipspåse, ex. sourcream & union
  • 2 små fläskfiléer
  • 5 dl Kelda Kycklingsoppa
  • 5 dl grädde
  • Instruktioner

    Skär filéerna i skivor och bryn dom i lite matfett i en stekpanna. Ta ev. lite alroundkrydda på. Häll det mesta av chipsen i botten på en ugnsfast form och lägg den stekta filéen ovanpå. Blanda soppan och grädden och häll blandningen över filéen och chipsen. Stick några chips här och där i formen som du sparade i påsen. Grädda i 220 grader i 45-50 minuter. blir chipsen brända lägg över lite folie. Serveras med bröd och en sallad till.

    Liknande recept

    4.4
    20 min
    3-4
    5
    4.5
    40 min
    4

    Kommentarer (1)

    Mikkos40 26 oktober 2008

    En uppskattat rätt,hela familjen uppskattade den.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben