Serverar: 3-4 portioner
Tid: 20 minuter
Kanske låter lite udda, men är faktiskt riktigt gott!!! Testa!!
1. Bryn filen i tunna skivor. Salta och peppra. 2. Lägg sedan filen i botten på en ugnsfast form. 3. Bryn svampen och lägg den över filen. 4. Häll påsen med chips över. 5. Vispa en redning bestående av mjölk, grädde och mjöl. 6. Häll redningen över filen och svampen. 7. Skiva tomater och lägg över. 8. Strö över riven ost. 9. Sätt in formen i ugnen 200-250 grader i 15-20 min.
Jag bara undrar vad ska det vara för chips i denna rätt?
Hej har nu provat din resept på chipslådan och den var underbart god sätter därför 5 av 5 möjliga poäng
Detta gjorde vi till en fest då vi bara hade ugn att tillgå, blev jättegott och gick bra att förbereda och ta med för värmning
Jättegott!
Jättegott!