Chipslåda

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En god låda med chips, fläskfile och stuvning. En favorit som vi äter då och då.

Ingredienser

  • 1 stor påse sour creme chips
  • 1 st fläskfile ca 25 cm lång, eller kycklingfilé
  • Salt
  • Peppar
  • Räk- eller champinjonstuvning
  • 2-3 tomater
  • Riven ost
  • Instruktioner

    1. Lägg chipsen i botten på en ugnsfast form. Skär fläskfilen i skivor och salta, peppra, bryn i smör. Lägg skivorna över chipsen. Täck med stuvningen. 2-3 tomater skivas och läggs i nästa lager. Srö rikligt med riven ost över. Grädde på nedersta falsen i ugnen ca 20 min i 225 grader.
    2. Servera med en god sallad till.

    Liknande recept

    3
    50 min
    8
    1
    4.4
    20 min
    3-4
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben