Choklad och apelsinris
Serverar:
25 portioner
Lättgjort och gott godis.
Ingredienser
1,5 dl puffat rostat ris
2 msk syltade apelsinskal
50 gram mörk choklad
Instruktioner
Smält chokladen i vattenbad.
Blanda rostat ris (Vårgårda), apelsinskal och smält choklad i en bunke. Fördela i cirka 25 knäckformar. Låt svalna något.
Liknande recept
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Moussetårta med choklad och mango
4.6
1
33
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Ankis Choklad cookies
4.9
24
2
Ankis Choklad cookies
4.8
24
3
Chokladig kladdtårta med crisp
5
10-12
4
Banankaka med choklad och hasselnötter
3.3
1 h
10
2
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!