Choklad och kokosmuffins

Serverar: 12 portioner

Goda och fina muffins!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 1 ½ dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl kokosflingor
  • 100 g mjölkchoklad/vit choklad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200 grader och förbered en plåt med muffinsformar.
    2. Vispa ägg och socker luftigt i en skål. Häll ner mjöl och bakpulver, vänd ner det med en sked till det är jämt fördelat. Häll i 2 ½ dl av kokosen och vänd ner även den. Fördela smeten i formarna och sätt sedan in dom i ugnen i 10 minuter (dom ska ha rest sig i formarna och fått färg).
    3. Ta ut plåten och klicka eller ringla sedan på choklad som du smält över vattenbad. Strö sedan på resten av kokosen. Klart!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben