Choklad snittar
Serverar:
40 portioner
Gammalt recept. Fortfarande lika goda.
Ingredienser
150 g smör
1 dl socker
3 - 3 ½ dl mjöl
3 msk kakao
Instruktioner
1. Blanda alla ingredienserna till en smidig deg. Dela den i fyra bitar och rulla ut till längder. Lägg på bakpapper.
2. Pensla med vatten och grädda i 220°C 3-5 minuter.
3. Sänk värmen till 175°C och grädda ytterligare 15 minuter. Pensla med vatten en eller två gånger under gräddningen.
4. Skär i 2 cm breda, lite sneda, bitar med vass kniv medan längderna ännu är varma.
Liknande recept
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Moussetårta med choklad och mango
4.6
1
33
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Ankis Choklad cookies
4.9
24
2
Ankis Choklad cookies
4.8
24
3
Chokladig kladdtårta med crisp
5
10-12
4
Banankaka med choklad och hasselnötter
3.3
1 h
10
2
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!