Choklad tapenade
Serverar:
4-5 portioner
Tid:
30 minuter
Otroligt god smakkombination.
Ingredienser
35 g Mörk choklad
150 g kärnfria Svarta oliver
1 st Vitlöksklyfta
3 msk avrunnen Kapris
5 msk Olivolja
½ tsk finrivet Citronskal
Instruktioner
1) Mix ingredienserna till tapenaden hastigt i en matberedare. Massan ska hänga ihop men inte bli puré.
2) Lägg tapenaden i en skål. Eller en burk om tapenaden ska sparas. Häll i så fall också ett tunt lager olivolja på ytan.
3) Servera i en snygg skål eller direkt på bröd snittar, vill man även piffa till det lite extra så toppa snitten med en bit getost.
Liknande recept
Saftig sockerkaka med vit choklad
4.8
1 h
12
10
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Moussetårta med choklad och mango
4.6
1
33
Vit kladdkaka/Kladdkaka med vit choklad
3
10
8
Ankis Choklad cookies
4.9
24
2
Ankis Choklad cookies
4.8
24
3
Chokladig kladdtårta med crisp
5
10-12
4
Banankaka med choklad och hasselnötter
3.3
1 h
10
2
Smulpaj jordgubb och vit choklad
4.5
40 min
4-6
17
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!