Chokladformar med dulce de leche

Serverar: 10 portioner

Krämig kola och mörk choklad är en oslagbar kombination i dessa små godsaker!

Ingredienser

  • 1 dl karamelliserad mjölk
  • 150 g mörk choklad av god kvalitet
  • Garnering
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    1. Ställ burken med karamelliserad mjölk i kylen. Hacka chokladen och smält i mikro eller över vattenbad. Pensla insidan och botten av små formar med chokladen. Ställ formarna på en bricka och ställ i kylen tills chokladen stelnar, ca 20 minuter.
    2. Pensla formarna med ytterligare ett eller två lager choklad och låt stelna i kylen. Rör den karamelliserade mjölken slät. Fördela den i formarna och ställ kallt fram till servering i en burk med lock. Garnera med flingsalt.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben