Serverar: 6 portioner
Het och läcker pasta med chorizokorv och curry
1. Koka upp vatten i en stor kastrull och tillsätt sedan saltet och pastan. 2. Skiva korven och hacka grönsakerna. Hetta upp olivoljan i en stor panna och för ner korven och grönsakerna. 3. Stek på hög effekt, rör om ofta så det inte bränner fast. Krydda med curry och salt. 4. När korven börjar få färg, häll i creamfraich, sänk värmen och rör runt i pannan. Smaka av med mer salt och curry (efter eget behag). 5. Tag bort pastan från plattan ca 1 min tidigare än anvisat på paketet. Häll av pastavattnet i ett durkslag, skölj av med ljummet vatten. För sedan tillbaka pastan i kastrullen. 6. Ställ kastrullen på en varm platta. Häll i chorizosåsen i kastrullen med pastan och rör om så att såsen blandas med pastan. Fortsätt röra runt i kastrullen så att pastan inte bränner fast. 7. Servera sedan pastan med cocktailtomater och riven ost.
Kanongott! Smidigt och snabbt, helt i vår smak. Tack! :)