Het chorizopasta

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Min sambos recept som är snabblagat och med en rejäl portion hetta i.

Ingredienser

  • 1 förp chorizo
  • 2 lökar (gula eller röda)
  • 1 paprika (gul eller röd)
  • 8-10 champinjoner
  • 1 burk crème fraiche med paprika/chilismak
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Curry
  • Pasta t.e.x penne motsvarande fyra portioner
  • Instruktioner

    1. Skiva korven i tunna slantar. Skiva även löken och paprikan. Ansa och skiva champinjonerna. Stek sedan korven i en liten mängd matfett. När korven är brynt på båda sidor, tillsätt lök, paprika och champinjoner och stek grönsakerna tills de fått lite färg men fortfarande är knapriga.
    2. Tillsätt crème fraiche och smaka av med salt, svartpeppar och curry. Späd ev med lite matlagningsgrädde om såsen blir alltför stark.
    3. Blanda sedan ner såsen i den kokta pastan.
    4. Servera med en fräsch sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    em_elie 9 april 2009

    Så GOTT och lätt att göra. Tack för ett bra recept

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben