Citronkräm med nötkrisp och granatäpple

Serverar: 4 portioner

Tid: 10 minuter

Snabblagad dessert som är krispig och söt.

Ingredienser

  • 4 dl grekisk yoghurt
  • 3 msk lemon curd
  • 1 dl grovhackade osaltade cashewnötter
  • ½ dl sötmandel (grovt hackad och skalad)
  • 2 msk strösocker
  • Ca ½ msk smör
  • 1 granatäpple
  • 1 citron
  • Instruktioner

    Lägg smöret, nötterna och sockret i en stekpanna, låt det bli karamelliserat, (gyllenbrunt). Häll upp allt på ett bakplåtspapper. Blanda yoghurt och lemon curd i en skål, fördela i 4 glas Halvera granatäpplet och ta ut kärnorna och saften. Fördela nötterna på citronkrämen. Lägg på granatäpple-kärnorna Avsluta med att riva lite citronskal över

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben