Cookie dough cheesecake bars

Lånat av http://jennyskakor.blogspot.se

Ingredienser

  • Botten
  • 3 1/2 dl krossade digestivekex
  • 5 msk smält smör
  • Cookie dough
  • 3/4 dl farinsocker
  • 3 msk strösocker
  • 75 g rumsvarmt smör
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 3/4 dl vetemjöl
  • 1 1/2 dl chocolate chips
  • Cheesecake
  • 280 g philadelphia
  • 1/2 dl strösocker
  • 1 ägg
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda kexsmulorna med smöret och tryck ut i en liten långpanna klädd i bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen på 160 grader i ca 6 minuter.
    2. Förbered kakdegen genom att vispa smör, farinsocker, strösocker och vaniljsocker till en jämn smet. Tillsätt lite mjöl i taget och arbeta ihop till en smidig deg. Blanda ned chokladen.
    3. Vispa philadelphia och ägg till en klumpfri smet. Tillsätt strösocker och vaniljsocker. Häll cheesecake-smeten i det förgräddade skalet och fördela kakdegen jämnt på toppen. Grädda i 160 grader i ca 25 minuter. Låt svalna några timmar i kylskåp och skär sedan upp i rutor.

    Liknande recept

    5
    20 min
    35-40
    2
    4.6
    40 min
    6-8
    13
    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben