Cookies med choklad och tropical fruit

Serverar: 30 portioner

Ska absolut prova dessa på jobb!

Ingredienser

  • 1 dl strösocker
  • 1 dl farinsocker
  • 3 dl havregryn
  • 100 g Parrot’s tropical fruit, hackad
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
  • 200 g smör, mjukt
  • 100 g mörk choklad, 70%, hackad
  • Instruktioner

    Ugn: 175 Blanda samtliga ingredienser med mjukt smör. Rör ner chokladen. Dela degen i 2 bitar och forma dem till ca 15 cm långa längder. Låt längderna vila övertäckta i kylen ca 1 tim. Dela varje längd i ca 15 bitar och forma till runda kakor. Lägg kakorna på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda kakorna mitt i ugnen 12–14 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Bodil56 31 maj 2008

    Dessa kakor blir goda men väldigt söta. Nästan för söta tycker jag själv.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben