Cornflakeskakor

Tid: 30 minuter

Ett gott barndomsminne. Ät och njut

Ingredienser

  • 100 g blockchoklad
  • 25 g smör
  • 1 dl cornflakes
  • Instruktioner

    Lägg blockchokladen och smöret i en skåt. Täck skålen med folie och ställ den över en gryta med kokande vatten. När chokladen smällt blandas cornflakes ner. Rör försiktigt så allt blandar sig. Klicka sen snabbt upp smeten på ett oljat smörpapper och låt den stelna på något svalt ställe.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    20-25
    1
    4.2
    7 min
    6-12
    2
    4.5
    10 min
    30
    1

    Kommentarer (1)

    catwomisen 21 mars 2008

    Lite kladdigt nar det varit i rumstemp en stund, men annars ett valdigt enkelt och gott recept om man ar sugen pa nagot lite mer speciellt an en vanlig chokladkaka. :)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben