Cornflakeskakor

Serverar: 6-12 portioner

Tid: 7 minuter

Väldigt lätt att göra och väldigt goda!

Ingredienser

  • 200g smör
  • 2 dl socker
  • 8 msk kakao
  • 2 dl sirap
  • 3 dl havregryn (går lika bra med kokos)
  • 7 dl cornflakes
  • Instruktioner

    Allt utom havregryn/kokos och cornflakes blandas och kokas i 3 minuter. Blanda sedan ner havregryn/kokos och cornflakes. Röran klickas sedan ut på bakplåtspapper eller i småbrödsformar. Ställs sedan in i frysen tills de har stelnat.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    20-25
    1
    4.5
    10 min
    30
    1

    Kommentarer (2)

    jagkallasempe 24 oktober 2011

    jätte goda, dock tar jag bort havregryn (kokos)

    boliyok 11 april 2013

    Så sega och goda. Har redan köpt till nästa sats.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben