Kalasgoda cornflakeskakor

Serverar: 25-30 portioner

Sött och gott tillsammans med en kopp kaffe efter t ex en härlig surströmmingsmåltid. Jag säger bara mmmmmmmmmmm!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 1 dl ljus sirap
  • 1 dl strösocker
  • 3 msk kakao
  • 3½ dl cornflakes
  • 1½ dl kokos
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    1. Blanda margarin, sirap, socker och kakao i en kastrull. Koka i 3 minuter. Ta kastrullen från värmen.
    2. Rör ner cornflakes, kokos och vaniljsocker. Fördela blandningen i småbrödsformar.
    3. Ställ i frysen och ta fram en stund före servering.

    Liknande recept

    4.5
    15 min
    20-25
    1
    5
    1 h 30 min
    35
    4.2
    7 min
    6-12
    2

    Kommentarer (2)

    Lindanemon 25 maj 2009

    Hej! Ska dessa kakor inte gräddas? Linda

    sedow75 16 september 2012

    Kaloribomber men sååå goda!!!! :D

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben