Cornflakespanerad kyckling med kall sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Familjemiddag! Såsen kan även användas till kotlett etc.

Ingredienser

  • 3 stora kycklingfiléer
  • ca 4 dl osockrade cornflakes
  • 1 ägg
  • Salt
  • Peppar
  • Dragon
  • Potatis till 4 pers
  • 3 dl gräddfil
  • Italiensk salladskrydda
  • Paprikapulver
  • Instruktioner

    *Koka potatisen * Dela kycklingen på längden i stavar. Vispa ägget i en tallrik och krossa cornflakesen väl i en. Blanda ner salt, peppar och dragon i cornflakesen. *Vänd först kycklingen i ägget och sedan i cornflakesen. *Stek kycklingen på medelvärme *Blanda gräddfil, salladskrydda och paprikapulver och låt stå kallt tills resten är klart.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben