Kyckling med sötsur sås

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

God variant om du har kycklingkött över.

Ingredienser

  • 200 g stekt eller grillat kyckling utan skinn och ben
  • 2 - 3 stjälkar bladselleri
  • 1 burk krossade tomater
  • ½ dl rödvinsvinäger
  • 2 tsk brun farin eller motsvarande mängd sötningsmedel
  • 1 tsk kapris
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Skär kycklingköttet i strimlor. Skölj ocvh strimla sellerin. Häll tomaterna med spad i en kastrull. Tillsätt selleri, vinäger, sötningsmedel och kapris. Låt alltsammans koka på svag värme under lock ca 10 minuter. Lägg i kycklingköttet och låt allt bli genomvarmt. Smaksätt emd salt och peppar om det behövs. Servera med sallad och ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga, enkla sommarrätter!
    Dags att ladda, nu är picknicktiderna här! Dessutom vill man ju gärna...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben