Smidiga att göra, lätta att steka men de bästa av allt! De smakar ju gott!
Ingredienser
400 g kolja eller torskfilé
1 msk potatismjöl
2 äggvitor
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
3 msk sweet chilisås
2 msk dijonsenap
170 g konserverad krabba på burk
2 salladslökar
Instruktioner
- Finfördela fisken i en matberedare.
- Tillsätt potatismjöl, äggvitor, salt, vitpeppar, sweet chilisås och dijonsenap. Mixa ihop till en färs.
- Häll av krabbköttet, kram ur det försiktigt. Skölj och strimla salladslöken fint. Blanda ner krabba och salladslök i färsen. Forma till biffar och stek i olja 3-4 min på varje sida, på medelvärme.
- Servera med citronklyftor, kall fisksås, sallad och bröd.
Vill man ha det mer mättande servera med ris eller potatis.
Liknande recept
Kommentarer (0)