Crema pasticcera med halloncoulis
Serverar:
4 portioner
Tid:
30 minuter
...
Ingredienser
Creme
3 ägg
250 g brun farin
150 g vetemjöl
1 l minimjölk
Kompott
200 g färska jordgubbar
50 g florsocker
4 msk pernod
Instruktioner
Tillagning: -Vispa ägg med farin och tillsätt mjöl. Tillsätt mjölk och koka i 3 min.
-Kompott: Koka hallon med florsocker och pernod i några minuter.
-Servera krämen med hallonkompotten.
Liknande recept
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Kycklinggratäng med vitlök och creme fraiche
4.7
6
247
Fryst creme fraiche-tårta
4.8
8
5
Linsbiffar med créme fraichesås
4
Fisk med täcke av creme fraiche och senap
4.7
1 h
4
5
Créme fraichedressing
5
10 min
4
1
Lax under crème fraichetäcke
4.6
45 min
10
12
Råstuvad potatis med crème fraiche
4
4
1
Kokta rödbetor med Crème fraiche.
5
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!